Comenzile se realizează prin Internet, direct pe site-ul www.prettypoison.ro

Prețurile sunt exprimate în RON și sunt finale.

Prin procesarea unei Comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.PrettyPoison.ro, Cumparatorul este de accord cu Termenii si conditiile magazinului online PrettyPoison. Acceptarea comenzii de catre PrettyPoison se considera finalizata in momentul confirmarii verbale (in situatia cand comanda este telefonica) sau in momentul confirmarii prin e-mail. Orice comanda neconfirmata de catre PrettyPoison nu va avea valoarea unui Contract.

După ce ați plasat comanda, veți fi contactat telefonic pentru a confirma comanda și detaliile despre livrare

Pentru a achita produsele comandate pe www.prettypoison.ro poti plăti ramburs – cu numerar către agentul de curierat care efectuează livrarea la domiciliu.

Livrare produse

Produsele se expediază oriunde pe teritoriul României prin intermediul unei firme de curierat rapid.
Pentru fiecare comanda veti fi contactat intai telefonic pentru confirmare.
Produsele aflate în stoc se expediază în maxim 3 zile lucrătoare din momentul plasării comenzii.
La prețul plătit pe produse se adaugă costul de livrare de 17,90 lei/comandă la optarea livrarii prin curier rapid.*
Pentru comenzi mai mari de 300 de lei, transportul este gratuit.*

* – în limita teritorială a serviciului de curierat.

Returnare produse

Produsele cumpărate de pe www.prettypoison.ro se pot returna conform legii, fără penalități și fără a invoca un motiv, în 14 zile calendaristice de la primirea produsului prin curier.

Înainte de a returna produsul, este obligatoriu să anunțați pe e-mail (sclovewins@gmail.com) intenția returnării produsului.

Produsul returnat trebuie să fie însoțit de copie după factură și formularul de retur pe care îl veți primi prin e-mail.
PrettyPoison va returna contravaloarea produselor în cel mult 30 de zile de la data primirii returului. Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport aferente.
Rambursarea contravalorii produselor se va face prin transfer bancar în contul IBAN al clientului, specificat în formularul de retur.
Returul produselor se poate solicita în următoarele situații:

  • Produsul livrat nu corespunde specificațiilor de pe site(model, culoare, mărime). Astfel, clientul poate solicita returnarea produsului sau schimbarea acestuia cu un alt produs.
  • Nu vi se potrivește mărimea produsului. În acest caz, clientul poate solicita schimbarea mărimii sau/și a modelului, notificând în scris acest lucru la sclovewins@gmail.com
  • Produsul prezintă vicii de fabricație. Înainte de expediere, produsele PrettyPoison sunt atent verificate, pentru a ajunge în cele mai bune condiții. Totuși, dacă au scăpat mici defecte neobservate, produsul va fi înlocuit sau vi se va rambursa contravaloarea acestuia, doar în cazul notificării în scris la adresa de email sclovewins@gmail.com în termen de 48 de ore de la primire. În acest caz, costul de transport pentru produsele defecte va fi suportat de PrettyPoison.

Produsul va fi returnat în condiții bune, cu toate etichetele intacte, neutilizat și nezgâriat,  în punga sau ambalajul original, însoțit de copie după factură și formularul de retur.

NU SE SCHIMBĂ produsele care prezintă modificări fizice, zgârieturi, ciobiri, șocuri, urme de purtare, miros, etc.
Din motive de igienă, produsele din categoria lenjerie intimă, costume de baie, bodysuit, nu se pot returna.
Renunțarea la cumpărare în mod repetat va fi considerată un abuz.
In cazul clientilor care au facut o comanda si nu au ridicat-o / au refuzat primirea, la comanda urmatoare plata se face numai in avans, prin OP sau card.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Select your currency
RON Leu românesc
EUR Euro