Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Cumparatorul declara si garanteaza ca are peste 18 ani sau in cazul in care utilizeaza website-ul www.PrettyPoison.ro este insotit de un parinte sau ingrijitor.

Informatii despre produse

PrettyPoison.ro face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs.

De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor, deorece culorile depind de specificatiile tehnice si reglarile computerului si monitorului dvs. PrettyPoison.ro nu poate fi facut raspunzator pentru inadvertenta dintre culorile pe care le vedeti pe monitorul dvs si culorile reale ale produselor.

Majoritatea produselor pe stoc au fost masurate si va sunt prezentate dimensiunile lor. Totusi, atat corespondentele dintre marimi cat si dimensiunile sunt aproximative. PrettyPoison.ro nu poate fi facut raspunzator pentru inadvertenta dintre marimi.

Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar, fara preaviz. Preturile includ TVA.

Este posibil ca anumite produse sa nu mai fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, stocul sa se modifice. Daca un produs comandat de dumneavoastra nu mai este pe stoc, va vom anunta de indata si nu veti fi taxat pentru acesta.

Garantia produselor

PrettyPoison.ro ofera garantie produselor comercializate in conformitate cu Ordonanta 21/1992 si Legea 449/2003.

Costurile aferente comenzii

In afara de costul produselor, la pretul total al comenzii se mai poate adauga costul transportului in functie de modalitatea de transport aleasa. Mai multe informatii in pagina Comanda & Plata, Livrare si Retur

Confidentialitatea datelor personale

PrettyPoison.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre PrettyPoison.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

Declinarea responsabilitatii

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

– intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului/postei sau din alte motive.
– deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
– informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale, in scris, la adresa de e-mail: sclovewins@gmail.com
– posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ
– neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
– continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:

produsul comandat nu este pe stoc
identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala
Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

Ordinul ANPC nr. 433/2009 privind unele masuri de informare a consumatorilor:

Pentru ca e dreptul tau sa iti spui parerea referitoare la bunurile si serviciile pe care le comercializam, ai posibilitatea de a suna la Protectia consumatorului, telefon TEL INFO – CONSUMATOR: 0800 080 999, linie telefonica cu apelare gratuita.

Site-ul www.PrettyPoison.ro este proprietatea SC LOVE WINS SRL-D cu sediul in Bucuresti, Strada Calusei nr. 4A, ap. 2, sector 2, capital social 200 lei, inregistrata la Registrul Comerţului sub nr. J40/13492/2016 (C.U.I): RO36632610

Sorry, the comment form is closed at this time.

Select your currency
EUR Euro